async='' Makka Masala Recipes ~ OdiaInfo.In

Thursday, September 24, 2015

Makka Masala Recipes




Makka Masala is a very yummy dish prepared to serve with Roti. Let us Know how to make Makka Masala in home.


How To Prepare Makka Masala :


    INGREDIENTS :  
    Makka ( Corn ) тАУ 1 Kg Tamato ( Tomato) -100 grm Sukhila Lanka ( Dry Chills ) тАУ 2 Pc Haladi Gunda ( Turmeric powder ) -1 tsp Piaja ( Onion ) -100grm Aada ( Ginger ) тАУ 2inch Rasuna ( Garlic ) -15 cloves Jeera ( Cumin Seeds ) тАУ 3tsp Tela ( Refined oil ) тАУ 4-5 tbsp Luna ( Salt ) тАУ as per taste.
     PREPARATION :

  • Peel the corn and cut it into small round slices.
  • Take onion, ginger, garlic, cumin seeds (2 tsp) and dry chilies and the grind into a fine paste. Cut the tomatoes into small slices.
  • Heat oil in a pan, add cumin seeds. Allow spluttering.
  • Add the paste (from step -2), turmeric powder to it and stir it. Fry this paste over medium flame until it begins turning light brown.
  • Add the tomatoes (from step-3) to it and continue to fry till the paste is cooked well.
  • Then add corn slices, salt (as per taste) to it and stir it till the corns fried with the paste properly.
  • The add 2-3 cups of water to it and stir it properly.
  • Boil it, till the core become tender and the gravy thickens to the desired consistency.
  • Serve it hot as side dish with rice ,roti and paratha

Get free daily email updates!

Follow us!

Related Posts:

  • How To Make Gajar Halwa (рмЧрм╛рмЬрм░ рм╣рм╛рм│рнБрмЖ) рм╕рм╛рмормЧрнНрм░рнА:-          рмЧрм╛рмЬрм░ (рнирнлрнж рмЧрнНрм░рм╛рмо)      рмХрнНрм╖рнАрм░ (рнирнлрнж рмЧрнНрм░рм╛рмо)     рмЪрм┐рмирм┐ (рм╕рнНрм╡рм╛рмж рмЕрмирнБрм╕рм╛рм░рнЗ)     рмЧрнБрмЖ рмШрм┐рмЕ (рнм рмЪрм╛рмормЪ)     рмХрм╛рмЬрнБ рмУ рмХрм┐рм╕рморм┐рм╕ (рнзрнжрнж рмЧрнНрм░рм╛рмо) тАж Read More
  • рмХрм┐рмкрм░рм┐ рмкрнНрм░рм╕рнНрмдрнБрмд рмХрм░рм┐рммрнЗ рмжрм╣рм┐ рммрм╛рмЗрмЧрмг рмжрм╣рм┐ рммрм╛рмЗрмЧрмг : рмжрм╣рм┐ рммрм╛рмЗрмЧрмг рмПрмХ рмкрм╛рм░рморнНрмкрм╛рм░рм┐рмХ рмУрмбрм╝рм┐рмЖ рмЦрм╛рмжрнНрнЯ рмпрм╛рм╣рм╛ рмжрм╣рм┐рм░рнЗ рмнрмЬрм╛ рммрм╛рмЗрмЧрмг рморм┐рм╢рм╛рмЗ рмдрм┐рмЖрм░рм┐ рмХрм░рм╛рмпрм╛рмЗрмерм╛рмП ред рмЖрммрм╢рнНрнЯрмХ рм╕рм╛рмормЧрнНрм░рнА : рмжрм╣рм┐ рммрм╛рмЗрмЧрмг рморм╕рм▓рм╛  рмЧрнЛрмЯрм╛ рм╕рнЛрм░рм┐рм╖ рмнрнНрм░рнВрм╖рмЩрнНрмЧ рмкрмдрнНрм░ рм░рм╕рнБрмг рмЫрнЗрмЪрм╛ рм▓рмЩрнНрмХрм╛ рм╣рм│рмжрнА рмЧрнБрмгрнНрмб рм▓рнБрмг рмЬрм┐рм░рм╛ рмЧрнБрмгрнНрмб рмкрнНрм░рмгрм╛тАж Read More
  • Makka Masala Recipes Makka Masala is a very yummy dish prepared to serve with Roti. Let us Know how to make Makka Masala in home. How To Prepare Makka Masala : INGREDIENTS :   Makka ( Corn ) тАУ 1 Kg Tamato ( Tomato) -100 grm тАж Read More
  • рмХрм┐рмкрм░рм┐ рмкрнНрм░рм╕рнНрмдрнБрмд рмХрм░рм┐рммрнЗ рмЦрм┐рм░рм┐/рмХрнНрм╖рнАрм░рм┐ рмЦрм┐рм░рм┐ /рмХрнНрм╖рнАрм░рм┐ : 'рмЦрм┐рм░рм┐ /рмХрнНрм╖рнАрм░рм┐ ' рмПрмХ рмкрм╛рм░рморнНрмкрм╛рм░рм┐рмХ рмжрмХрнНрм╖рм┐рмг рмПрм╕рнАрнЯ рмЦрм╛рмжрнНрнЯ ред рмПрм╣рм╛рмХрнБ рмЪрм╛рмЙрм│ рммрм╛ рмнрмЩрнНрмЧрм╛ рмЧрм╣рмормХрнБ рмХрнНрм╖рнАрм░рм░рнЗ рмлрнБрмЯрм╛рмЗ рм╕рнЗрмерм┐рм░рнЗ рмХрнЗрм╕рм░, рмЧрнБрмЬрнБрм░рм╛рмдрм┐, рмХрм┐рм╕рморм┐рм╕, рмХрм╛рмЬрнБ, рмкрм┐рм╕рнНрмдрм╛ рммрм╛рмжрм╛рмо рммрм╛ рмЖрм▓рмормгрнНрмб рмЖрмжрм┐ рмкрмХрм╛рмЗ рмдрм┐рмЖрм░рм┐ рмХрм░рм╛рмпрм╛рмЗрмерм╛рмП ред рмХрнНрм╖рнАрм░рм┐ рни,рнжрнжрнж рммрм░рнНрм╖ рмдрм│рнЗ рмЬрмЧрмирнНрмирм╛рметАж Read More
  • рмХрм┐рмкрм░рм┐ рмкрнНрм░рм╕рнНрмдрнБрмд рмХрм░рм┐рммрнЗ рмжрм╣рм┐ рмкрмЦрм╛рм│ рмнрм╛рмд рмкрмЦрм╛рм│ рмнрм╛рмд : рмнрм╛рмдрм░рнЗ рмкрм╛рмгрм┐ рморм┐рм╢рм╛рмЗ рмдрм┐рмЖрм░рм┐ рмХрм░рм╛рмпрм╛рмЙрмерм┐рммрм╛ рмкрмЦрм╛рм│ рмПрмХ рмирм┐рмдрм┐рмжрм┐рмирм┐рмЖ рм╕рнБрм╕рнНрн▒рм╛рм╕рнНрмернНрнЯрмХрм░ рмУрмбрм╝рм┐рмЖ рмЦрм╛рмжрнНрнЯ ред рмПрм╣рм╛ рмЦрм░рм╛ рмжрм┐рмирм░рнЗ рмжрнЗрм╣рм░рнЗ рмдрм╛рмдрм┐ рмХрморм╛рмЗрммрм╛ рмкрм╛рмЗрмБ рмдрмерм╛ рмкрнЗрмЯ рмЧрм░рмо рмУ рмжрнЗрм╣рм░рнЗ рмкрм╛рмгрм┐ рмХрморм┐рмпрм┐рммрм╛ рмнрм│рм┐ рм░рнЛрмЧрм░ рмкрнНрм░рмдрм┐рмХрм╛рм░ рмирм┐рмормирнНрмдрнЗ рмПрмХ рмЙрмкрм╛рмжрнЗрнЯ рмЦрм╛рмжрнНрнЯ ред рмкрм╛рмгрм┐ рмпрнБрмХрнНрмд тАж Read More

0 comments:

Post a Comment